Erőszak

2 órája

Szijjártó Péter: érdekes, hogy a Nyugat nincs felháborodva az ukránok sorozásán (videó)

A külügyminiszter arra hívta fel a figyelmet, hogy Ukrajnában olyan jelenetek zajlanak, mint amilyenek korábban az NDK határán zajlottak; próbálnak menekülni az ukránok, de az ukrán határőrség visszatartja őket.

MW

Forrás: Facebook / Szijjártó Péter

Önök mind láthatják azokat a videókat, ahogyan az ukránok soroznak. Nagyon érdekes, hogy ezen a Nyugat nincs felháborodva, s hogy az NGO-k még nem verik az asztalt. Nagyon érdekes, hogy azok, akik emberi jogokról szoktak beszélni, most hallgatnak. Szégyen. Szégyen, hogy az emberi jogi szervezetek nem szólalnak fel 

– fogalmazott Szijjártó Péter. 

A külügyminiszter emlékeztetett, Ukrajna minden nap elveszít több száz vagy több ezer embert, a pusztítás mértéke pedig folyamatosan nő az országban.

„És itt vagyunk mi, akik hajlandók és elég bátrak vagyunk ahhoz, hogy beszéljünk arról, hogy békét kell teremteni, és akkor Ukrajna elnöke ilyen minősíthetetlen szavakkal illeti a magyar miniszterelnököt” – mondta.

Korábban a Magyar Nemzet megírta, hogy Volodimir Zelenszkij Orbán Viktor békemisszióját támadta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában