MCC Feszt

2 órája

Elárulta Szánthó Miklós, hogy mi a közös Orbán Viktorban és Donald Trumpban

Az Alapjogokért Központ főigazgatója szerint hamarosan be fog következni egy globális világrendszerváltás.

MW

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Mirkó István

Nyilvánvaló, hogy Donald Trump elnöksége sokkal jobb lenne Magyarországnak, mint Kamala Harrisé – jelentette ki Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója az esztergomi MCC Feszten tartott Novemberi jóslat: mire számíthatunk az amerikai elnökválasztáson? című angol nyelvű panelbeszélgetésen. A főigazgató úgy folytatta:

 hamarosan be fog következni egy globális világrendszerváltás, és két óriási veszély leselkedik az alakuló új világrendre: az egyik ideológiai, a másik intézményes. 

Az ideológiai veszélyt a woke, az eltörlés kultúrája, a társadalmi igazságosság nevében zajló háború, valamint a kritikai fajelmélet jelentik.

Szánthó Miklós úgy vélte, hogy a woke globalista pártolói a szétválasztás és a kockázatmentesítés mellé tették a voksukat, miközben a szuverenisták a konnektivitást részesítik előnyben. 

Ez egy abszurd és fordított helyzet, mert általában a globalisták támogatják a konnektivitást, nem a szuverenisták.

A konnektivitás legalapvetőbb eleme a béke, és ha van valami, ami összeköti Donald Trumpot és Orbán Viktort, az a woke-ellenes magatartásuk, valamint hogy mindketten a békét és a konnektivitást akarják a szétválasztás ellenében. 

A teljes cikket ITT olvashatják el.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában