100 előadó, több ezer résztvevő

2 órája

Nem vállalták a vitát az ellenzéki pártok az idei Tranziton

Augusztus 22. és 25. között hetedik alkalommal rendezik meg a tihanyi Tranzit Fesztivált, Magyarország legnagyobb közéleti találkozóját csaknem 100 előadóval, több ezer résztvevővel, ahol minden meghatározó jobboldali, szuverenista közösség képviselteti magát – közölte a Kommentár Alapítvány szerdán az MTI-vel.

MW

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója (b1), Benkő Levente, Magyarország korábbi tel-aviv-i nagykövete (b2) és Békés Márton, a XXI. Század Intézet igazgatója és Hegedűs Zoltán moderátor (b) a Világrendszerváltás – Merre tovább, Magyarország? című pódiumbeszélgetésen a Tranzit fesztiválon Tihanyban 2023. augusztus 26-án

Forrás: MTI

Fotó: Bodnár Boglárka

A tájékoztatás szerint Tihanyban minden olyan téma asztalra kerül, ami hozzásegítheti Magyarországot ahhoz,

„hogy a napjainkban zajló világrendszerváltás nyertese lehessen. Így szó lesz civilizációs kihívásokról, szuverenitásról, gazdasági kérdésekről és az európai együttműködés állapotáról is”.

A Tranzit Fesztivál mindig az érdemi viták otthona. Ez idén sem lesz másképp. Azonban – a korábbi évek gyakorlatától eltérően – most nem döntéshozók fognak vitázni, mert az ellenzéki pártok nem vállalták a vitát.

Nemet mondott a felkérésre a DK, a Momentum, a Párbeszéd–Zöldek és a Tisza Párt több politikusa is

– közölték a szervezők.

Az összegzés szerint a viták mellett

előadást tart többek között Bóka János, Hankó Balázs, Lázár János, Nagy István, Rogán Antal, Szijjártó Péter és Tuzson Bence miniszter is.

A viták és a délelőtti előadások élőben követhetők lesznek a Tranzit Facebook-oldalán – tartalmazza a közlemény.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában