Karrierlehetőség

3 órája

Fiatal médiatehetségeket keres a közmédia

A jövőjüket a médiában tervező fiatalok jelentkezését várja tehetséggondozó programjába a Közszolgálati Médiaakadémia Alapítvány – közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája hétfőn az MTI-vel.

MW

Ilusztráció

Forrás: Shutterstock

A közlemény szerint a szerkesztő-riporteri munka iránt érdeklődők a televíziós és rádiós műsorkészítésben, valamint az online területen is kipróbálhatják magukat, de a jelentkezők a műszaki területet is választhatják. Mint írták, gyakorlatorientált képzést hirdet a közmédia a műsorkészítés vagy a műszaki terület iránt érdeklődő végzős hallgatók és friss diplomások részére: 

a televíziós, rádiós vagy online tartalomgyártásban elhelyezkedni vágyó fiatalok európai szinten kiemelkedő technikai környezetben, a munkafolyamatokba közvetlenül bekapcsolódva ismerkedhetnek meg a hírterületi és a magazinműsorok szerkesztő-riporteri feladataival. A műszaki beállítottságú résztvevők pedig a hangmérnök és rögzítésvezető szakma alapjait tanulhatják meg. 

A résztvevők mentor iránymutatása mellett átfogó képet nyerhetnek a műsorkészítésről, illetve a műszaki területről, hogy a későbbiekben akár önállóan is megállják a helyüket a szakmában – írták. 

A mentoráltak egyénre szabott beszédtechnikai képzést is kapnak, amelyről hazánk legismertebb hangjai gondoskodnak, olyan legendás médiaszemélyiségek, mint Bordi András vagy Korbuly Péter 

– tették hozzá. Közölték: Magyarország legnagyobb és legmodernebb eszközparkkal felszerelt médiavállalata piacképes tudást nyújt, és a legeredményesebbeknek karrierlehetőséget kínálhat. 

A Közszolgálati Médiaakadémia Alapítvány utánpótlás-nevelést célzó tehetséggondozó programjára október 4-ig várja az önéletrajzokat és motivációs leveleket a [email protected] e-mail-címen, további információk a media-akademia.hu oldalon találhatók.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában