Vélemény

2 órája

Menczer: Magyar Péter soha senkinek a problémáját nem fogja megoldani

Menczer Tamást baloldali újságírók Magyar Péterről kéredezték.

MW

Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Arról a Magyar Péterről beszélünk, aki telefont lopott, bebújt a mentelmi joga mögé, amikor azt mondta korábban, hogy neki nem kell mentelmi jog? Arról a Magyar Péterről, akit a gigájánál, a nyakánál fogva hajítottak ki, mint az utolsó suttyókat szokás? Erről az emberről? Arról az emberről beszélünk, aki tizenéves lányok orális kielégítését imitálta a diszkóban és csúszkált alattuk? 

– kérdezett vissza a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

Aki lehallgatta a feleségét? Aki most ekézi a közlekedést, holott korábban mindenfajta igazgatóságban benne volt, és soha semmilyen érdemi munkája és felvetése nem volt, és most ekézi az egészségügyet, és egyébként magának szerzett meg a családjának protekciót? Erről az emberről beszélünk? 

– folytatta a helyzet tisztázását a kormánypárti politikus. 

Ezek után leszögezte: ha erről a Magyar Péterről van szó, 

ez az ember soha senkinek nem fogja a problémáját megoldani, ennek az embernek csak saját maga fontos, és ez az ember akkor lesz miniszterelnök, amikor én római pápa. Református vagyok, csak megjegyzem

– zárta gondolatait Menczer Tamás.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában