Otthon

2010.08.24. 05:28

Kérünk 1 ötletet! S.k. készítmények fotóját várjuk olvasóinktól

Székesfehérvár - Igen sokan vannak, akik kreativitásukat lakberendezéssel kapcsolatos tárgyak készítésében élik ki. Ilyen olvasók jelentkezését várjuk, tárgyfotóikkal.

Kocsis Noémi

Az alábbi, régi, de szép bakelitlemezből készített óra Pavel Sidorenko 30 éves észt designer munkája. Kamaszgyerek szobájába ajánlható, s minden bizonnyal egy jó fűrésszel, meg némi kézügyességgel megáldott apukák is meg tudják csinálni.

Többek között ez az egyszerű, sokak háztartásában még megtalálható, új életre kelő lemez indított arra minket, hogy meghirdessük az otthonukat lelkük egy darabkájának érző olvasóink között: küldjenek képet egy-egy, saját kezűleg barkácsolt, készített, lakásukat díszítő, kiegészítő munkájukról! Lehet ez egy szép függöny, terítő, bútordarab, szélcsengő, szőnyeg, szobrocska, dísztárgy, virágkompozíció vagy bármi (lásd. a bakelitórát!), aminek készítése örömet jelentett számukra, amelyet ismerőseik megdicsérnek, vagy ami egyszerűen csak szem előtt van és fontos, gyönyörködtető a lakásukban. Célunk, hogy minél több kreatív embert leljünk, akik egymásnak is ötleteket adhatnak egy-egy vágyott darab elkészítéséhez. A fotó mellé örülnénk néhány mondatnak a tárgyról, illetve arról, szokott-e készítője barkácsolni, ajándékba készítette-e az adott munkát, milyen egyéb ötletei vannak még? Leveleiket, fotóikat ide várom: [email protected].

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!