Programok

2011.11.25. 10:31

Színjátszás, egy hétvégén át

Székesfehérvár - A színház, a színjátszás iránt érdeklődőknek érdemes lesz ellátogatni A Szabadművelődés Házába, ahol péntektől vasárnapig minden napra jut előadás a Fejér Megyei Színjátszó Találkozó (FESZT) keretében.

feol.hu

Az évek óta rendszeresen megszervezett találkozón a megye amatőr csoportjai találkoznak, amelynek tagjai a színjátszást nem hivatásként, ám annál elhivatottabban művelik. November 25-én, pénteken 19 órától a Szabad Színház adja elő a Szabó Magda írásából készült Béla király című darabját. Szombaton 17 órakor a Prospero Színkör kezd, amely E mozgó zűrzavarban címmel mutatja be előadását. Őket 19 órakor az EZIS Színház követi Örkény István Kulcskeresők című drámájának színpadi változatával, majd az estet 21 órakor az Inárcsi Színjátszó Egyesület darabja zárja, Történet a hetediken címmel.
Vasárnap egy előadás lesz, ismét a Szabad Színháztól, amely 10 órakor a Bogárka-land című gyermekelőadással szórakoztatja a kicsiket és nagyokat.

A tavalyi találkozóról ide kattintva olvashat!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!