Reklám

2011.08.03. 16:29

Licitálj rám - Klikkeljen és pihenjen! (x)

PLT - Újra játszani, vásárolni hívjuk önt nagyszabású on-line árverésünkön. Érdemes velünk tartani, hiszen július 29. és augusztus 9. között mintegy ezer termék és szolgáltatás megszerezhető, akár már féláron is a www.licitaljram.hu weboldalon!

Fejér Megyei Hírlap

Ne maradjon le ön sem, a leggyorsabban, legtaktikusabban licitálók most féláron juthatnak  hozzá számtalan termékhez, szolgáltatáshoz. Nincs olyan nagyáruház, ahol ennyire olcsón megúszná a bevásárlást. Ruhaneműre, háztartási eszközökre van szüksége? Továbbképezné magát? Akkor önnek weboldalunkon a helye. Kattintson a www.licitaljram.hu -ra!

Azoknak is érdemes keresgélni, figyelni az akciós szolgáltatásokat, akik egy hosszú hétvégi pihenésre vágynak.
 
- A jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben kevesebben engedhetnek meg maguknak egy kellemes, frissítő hétvégi pihenést. Állandó akcióink mellett most három izgalmas csomaggal lepjük meg mindazokat, akik nem csak pihenni, hanem klikkelni is szeretnek. Családi-, valamint  romantikus csomagunk mellett most titkos helyek csomagunkkal is meglepjük mindazokat, akik licitálnak - mondta Ritter Judit, a Szárcsa Hotel ügyvezetője. Elárulta, utóbbi csomagjuk egy kalandkereső játékba épített akciós ajánlat, s akik ezt választják, játszva pihenhetik ki a hétköznapok fáradalmait. A hotel ügyvezetője megosztotta velünk tapasztalatait. Elmondta, maga is licitált már, hiszen  bogarászás közben jó ajánlatokra bukkant. 
- Mindannyiunk számára izgalmas játék a licitálás, ráadásul  árérzékenyek vagyunk, így egy szolgáltatást olcsóbban megszerezni plusz öröm. A Szárcsa Hotel számára pedig különösen jó lehetőséget nyújt a Licitálj rám! weboldal, hiszen segítségével szélesebb rétegekhez is eljuthatunk. Persze nem csak a más megyékből érkezőknek, de a székesfehérváriaknak is izgalmas szolgáltatásokat, extrákat nyújtunk. Ingyenes kerékpár kölcsönzést biztosítunk, fagyizásra csábítjuk a vendégeket, sőt, belépőt adunk a Bory-várba is. Érdemes tehát csemegézni csomagjaink között  - vélekedett Ritter Judit.

A hotel ügyvezetője szerint most mindenki kedvező ajánlatokra bukkanhat, ha licitál. A gyermekes családok épp úgy találhatnak kedvükre valót, mint a szerelmesek, nászutasok, vagy éppen csak wellnessre vágyók. Melynek élvezetét  a bel- és kültéri  medencék is fokozhatják - tudtuk meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!