Rendőrségi

2012.08.24. 10:46

Nyakláncot akart rabolni egy férfi, akit keres a rendőrség

Dunaújváros - Egy nő nyakláncát akarta letépni az a rabló, akit keres a rendőrség.

feol.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság rablás bűntett gyanúja miatt nyomozást folytat ismeretlen tettessel szemben, aki a rendelkezésre álló adatok alapján 2012. augusztus 23-án 07:51 perc körüli időben Dunaújvárosban, a Vasmű úton található SPAR Áruház mögötti járdaszakaszon kitépte a sértett nyakából nyakláncát, majd meglökte. A lökés következtében a sértett a földre esett, fejét és kezét beütötte. A sértett nyaklánca elszakadt, azt az elkövető eltulajdonítani nem tudta, de a medált, ami a nyakláncon volt, elvitte – közölte pénteken R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő.

Az elkövetőről grafika készült.

 A nyomozást végző Dunaújvárosi Rendőrkapitányság a lakosságát segítségét kéri. Aki a grafikán szereplő személyt felismeri, azonosításában a hatóság segítségére tud lenni, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban egyéb információval bír, kérik, segítse munkjukat és jelezzen a 06-25/510-510-es központi számon, vagy tegyen bejelentést a 107-es, 112-es segélyhívó számok bármelyikén.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!