Rendőrségi

2013.05.19. 07:49

Egy nő miatt tört ki tömegverekedés

Kötekedésből fejelés, majd tömegverekedés lett szombat délben Sárkeresztúron. Este egy másik családnál pedig a vasvilla is előkerült.

feol-duol

Tömegverekedés miatt kértek rendőri segítséget a sárkeresztúri Rákóczi utcából szombat délben. Az intézkedő rendőrök szétválasztották a verekedőket, majd hat személyt előállítottak a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra. A rendőrök megállapították, hogy a verekedésben kilenc fő érintett, hárman – egyelőre - ismeretlen helyen tartózkodnak.

A tömegverekedés előzménye, hogy egy sétáló fiatal párba kötött bele egy férfi, aki azt firtatta, hogy a hölgy miért szakított volt élettársával, az ő unokatestvérével. A szóváltás közben a kötekedő lefejelte a hölgy partnerét. A fiatal pár hazaérve beszámolt a családjuknak a történtekről, akik ennek hatására felkeresték a támadó férfi családját azzal, hogy számon kérjék annak viselkedését. A vita verekedéssé fajult, melynek az egyenruhások vetettek véget - tájékoztatott a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Vendégségbe ment, vasvillával zavarták haza

Sárkeresztúr, Rákóczi Ferenc utcából érkezett lakossági bejelentés szombat este a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra arról, hogy egy férfi vasvillával kerget másik négy személyt. A gyorsan reagáló járőrök a helyszínen lecsillapították a kedélyeket, elejét véve a komolyabb konfliktus kialakulásának. Ezt követően négy személyt állítottak elő a kapitányságra.

Az ellentmondó vallomásokból megállapítható, hogy az egyik család meglátogatta a másikat a Fő utcán, mikor a két családfő között egy régebbi tartozás miatt alakult ki szóváltás. A vita hevében a vendéglátó vasvillával kergette hazáig adósát a családjával együtt. Mikor azok hazaértek, a kaput magukra zárva védekezésül széklábbakkal dobálták a vasvillás férfit.

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság nyomozói csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást – egyenlőre - ismeretlen tettes ellen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!