Női vízilabda Magyar Kupa

2 órája

Oda-vissza legyőzte a DFVE a Szentest

Előbb pénteken idegenben nyert a Dunaújvárosi FVE a Valdor Szentes ellen 13-9-re, majd hazai környezetben 15-7-re is diadalmaskodott a dunaújvárosi együttes, így már elődöntős a vízilabda BENU Női Magyar Kupában.

Szabó Róbert

Magabiztos győzelemmel jutott tovább a DFVE a BENU Női Magyar Kupában

Fotó: Kricskovics Antal

A pénteki találkozón az első negyedben már kétgólos előnyre tett szert a DFVE, amelyet a nagyszünetre sikerült négyre növelnie a csapatnak, 3-7. A fordulás után a különbség már nem változott, bár a gólok potyogtak, így is magabiztos sikert arattak a dunaújvárosiak, 9-13.

A szombati napon aztán már hazai környezetben, Dunaújvárosban fogadta a Szentest a DFVE, amely az első félidőben szintén négygólos előnyre tett szert, 7-3. A fordulás után nem volt kérdés, újabb négy találattal növelték a különbséget Garda Krisztináék, akik otthon végül 15-7-re diadalmaskodtak, így biztosították továbbjutásukat a BENU Női Magyar Kupában.

BENU Női Magyar Kupa, negyeddöntő, 1. mérkőzés

VALDOR Szentes – Dunaújvárosi FVE 9-13 (1-3, 2-4, 2-2, 4-4)
Szentes, Vezette: Varga Csenge, Tóth Koppány

Szentes: Füsti, Obrácz-Nagy – Varga V. 2, Mácsai, Lengyel 1, Molnár D., Zöld 2, Versegi, Rácz O., Urvári, Korom 1, Kövér-Kis 2, Boldizsár 1, Dömsödi

Dunaújváros: Maczkó, Karnaukh – Jonkl 1, Kardos L. 2, Dobi 1, Horváth B. 1, Geraldine 2, Szopori, Garda 2, Kardos D. 1, Karancsi, Pál 1, Sümegi 1, Katszimpiri 1. 

BENU Női Magyar Kupa, negyeddöntő, 2. mérkőzés

Dunaújvárosi FVE – VALDOR Szentes 15-7 (2-0, 5-3, 5-3, 3-1)
Dunaújváros, Vezette: Berenczki Miklós, Pintér János

Dunaújváros: Maczkó, Karnaukh – Jonkl 1, Kardos L. 1, Dobi 3, Horváth B. 2, Geraldine 1, Szalai, Garda 3, Kardos D. 2, Karancsi, Pál 0, Sümegi 1, Katszimpiri 1.

Szentes: Füsti, Obrácz-Nagy – Varga V. 2, Mácsai, Lengyel, Molnár D., Zöld 2, Versegi, Rácz O., Urvári 2, Korom, Kövér-Kis 1, Boldizsár, Dömsödi

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában