Rendőrségi

2015.09.29. 07:15

Letépte az aranyláncot a nyakából - lezárult a nyomozás

A bicskei rendőrök bíróság elé állítást javasolnak azzal a helyi férfival szemben, aki egy nő nyakából kitépte az aranyláncát.

A Bicskei Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 22 éves bicskei lakossal szemben.

Mint arról korábban beszámoltunk, a rendőrök 2015. szeptember 9-én elfogtak és a Bicskei Rendőrkapitányságra előállítottak egy 22 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy nappal korábban Bicskén, a Fáy András utca és a Kossuth Lajos utca közötti gyalogos átjáróban kitépte egy nő nyakából az aranyláncát, majd a helyszínről elmenekült. M. László Márkot a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a törvényszék elrendelt.

A rendőrök befejezték az ügyben folytatott nyomozást és az illetékes ügyészségen az elkövető bíróság elé állítását javasolták.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!