Sport

2011.12.23. 18:58

Jó verseny a Mikulás Kupán az öttusázóknál

Székesfehérvár - Az Alba Volán SC öttusázói megrendezték évzáró versenyüket. Ezen kicsik és kisebbek viaskodtak egymással a Mikulás Kupa elnyeréséért. A háziverseny jó szórakozást jelentett.

Silye Sándor

A megmérettetésen közel 80 fő, mind utánpótláskorú versenyző indult. A hagyományos viadalon  nagyon szép eredmények születtek. Ez a viadal volt, amikor a részvétel és nem a győzelem volt valójában fontos. Ám mégis, minden  résztvevő odatette magát, és törekedett a maximumra.
A győztesek a 2011/2012-es Mikulás Kupán az alábbiak lettek, kezdő lányok: Komlódy Lili. Kezdő fiúk: Gerber Dániel. Ifi F lányok:  Szarka Luca. Ifi F fiúk: Katona Bence.  2003/2004-ben született lányok: Gáti Kata. 2003/2004-ben született fiúk: Horváth Bálint. Ifi E lányok: Rácz Nóra.  Ifi E fiúk:  Rácz Marcel.  II. Gábor Gergely  III. Horváth Barnabás 
 Ifi D2 lányok: Kovács Franciska. Ifi D2 fiúk:  Okuma Levente. Ifi D1 lányok: Kiss Virág. Ifi D1 fiúk: Burcsik Barnabás. Ifi C fiúk: Tatai Álmos.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!