Sport

2015.10.15. 17:19

Nagykarácsonyon a Kulcs legyőzése lehet az ajándék

Székesfehérvár - A Fejér megyei II osztályú labdarúgó bajnokság 11. fordulója sok izgalmat ígér.

Szupkai Gábor

OSZ-CAR csoport

A középmezőny végén csatázók rangadójával kezdődik szombaton a forduló, ahol két tizenhárom pontos csapat, a Bodajk és az Etyek próbál szerencsét a pontnöveléssel. A babonás pozícióban az LMSK Cobra Sport áll, ők a Mány otthonában viszont csak Fortunában bízhatnak, oly nagy a különbség a két klub helyezése és ereje között. Ezen a napon próbálja megőrizni frissen megkaparintott első helyét a Bakonycsernye is, ebben a Vál akadályozhatja meg őket, de ennek sikerére nagy pénzben senki nem fogadna. A hét utolsó napján öt további mérkőzés szórakoztatja majd a nagyérdeműt. A Csákvár a Kőszárhegyet nagy valószínűséggel könnyedén két vállra fekteti, hasonlóan a múlt héten megbotló Pátkához, akik emiatt a Videoton Baráti Kör szurkolóinak csoportjában szinte biztos nem lelnek új barátokra. A Pázmánd és a Kápolnásnyék közti végeredményre nehéz tippelni, nem úgy a Fehérvárcsurgó vendégfellépésére Iszkaszentgyörgyön, ahol a hazaiak a minél kevesebb gólt kapjunk céllal lépnek a gyepre. Az utolsó Pettend, a múlt héten eredményesen játszó Pákozd ellen az esélytelenek végtelen nyugalmával várhatja a kezdő sípszót.

2015.10.17., szombat, 14:30

Bodajk (10.) -Etyek (11.)

Bakonycsernye (1.) -Vál (8.)

Mány (3.)- LMSK Cobra Sport (13.)

2015.10.18,vasárnap, 14:30

Aqvital FC Csákvár II. (4.) -Kőszárhegy (12.)

Videoton Baráti Kör (14.)- Pátka (2.)

Pázmánd (6.) -Kápolnásnyék (7.)

Iszkaszentgyörgy (15.) -Fehérvárcsurgó (5.)

Pettend (16.) -Pákozd (9.)

Egyed Martin (balra) és S. Molnár Gergely versenye a labdáért  Fotó: Molnár Artúr

Agárdi Termál csoport

A hét hatodik napján a Szabadegyháza és az Adony feszül elsőként egymásnak, ahol a hazaiak némileg esélyesebbnek tűnnek a meccs végi boldog koccintásra. Velük egy időben fúj majd a sípjába a játékvezető Sárszentmiklóson, ahol a hazaiak második számú csapata a Káloz ellenében jó eséllyel három további pontot adhat a jelenlegi huszonegyhez. Vasárnap a maradék hat pályán is nekifutnak a csapatok. Rácalmáson a Besenyő az erőviszonyok alapján elkeseríti majd a hazaiakat, ugyanez Soponyán is borítékolható, ott a makulátlan mérlegű Baracs vizitál. De nem lesz ez másként Nagykarácsonyon, ahol jó eséllyel a Kulcs legyőzése lehet az ajándék a rajongóknak. Nem ilyen egyértelmű a kimenetele a Pusztaszabolcs és a Seregélyes csatájának, viszont a Kisláng lendületben van, ha ezt megtartják, maguk lá gyűrhetik a Nagylókot, az Aba-Sárvíznek ennél minden bizonnyal nehezebb dolga lesz Enyingen.

2015.10.17., szombat, 14:30.

Szabadegyháza (9.)- Adony (14.)

Sárszentmiklós II. (4.) -Káloz (11.)

2015.10.18., vasárnap, 14:30

Rácalmás (15.) -Besnyő (5.)

Pusztaszabolcs (8.)- Seregélyes (12.)

Nagykarácsony (10.) -Kulcs (16.)

Kisláng (3.) -Nagylók (7.)

Enying (6.) -Aba-Sárvíz (2.)

Soponya (13.)-Baracs (1.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!