Sportvilág

2009.03.12. 03:29

Röplabda jr. a menők ellen

<b>Székesfehérvár</b> - Ma 18 órakor a MÁV Előre Kodolányi City-Line a visszavágót játssza a BSE csapata ellen.

Silye Sándor

Az első csatán remekül helytálltak a fiatalok, komoly gondot elsősorban Antal Anett sérülése jelentett.

- Önmagukhoz képest jól játszottak a lányok. Tudtuk, láttuk, még nem vagyunk egy súlycsoportban velük, ügyesebbek, erősebbek, magasabbak, rutinosabbak voltak a BSE röplabdásai. De a játékban felvettük velük a versenyt. A szettekben 15, 16-ig, amíg fejben bírtük, tartottuk a lépést a Kiemelt csoport alapszakaszának győztesével, a nézők jó meccset láttak. Főleg az adogatásokban, a nyitásfogadásokban voltak jobbak nálunk. Molnár Hanna - aki Antal helyett lépett a pályára - meg volt illetődve, de ennek ellenére igyekezett bátran játszani. Vacsi, Tálas és sérüléséig Anett jól teljesített, a libero Gerrmann is jeleskedett. Amin változtatni kell: egy hiba ne hozzon mindjárt négyet, ötöt, de ehhez persze rutin kell - mondta a fehérvári csapat szakvezetője, Fésüs Irén.

Mi várható ma, mit láthatnak azok a nézők, akik a Vörösmarty iskolában megnézik, mire képesek a MÁV Előre jr. tagjai a menők ellen?

- Sajnos a tartalék tartalékja is pályára kell, hogy lépjen. Az egy játékhoz képest rutinos Molnár mellett Patócs Bettina is megmutathatja, mit tud. Veszíteni valónk nem lesz, de mégis úgy vélem, az ifjaknak élményt jelent a mai mérkőzés - jelentette ki a pedagógus edző.

A mai mérkőzésre illik az egyik állandó rovatunk címe: pályán a jövő. Meglátják!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!