Sportvilág

2009.09.18. 02:29

A Loki tisztes helytállása

Székesfehérvár - A labdarúgó BL csoportkörének első fordulójában nem vallott szégyent a DVSC, a Liverpool csak 1-0-ra nyert.

Matók János

Sok magyar szurkoló féltette a Bajnokok Ligája csoportkörének nyitányán a Debrecent, hiszen a premieren az FC Liverpool otthonában lépett pályára. Ám a magyar bajnok - Polekszics - Bodnár, Komlósi, Mészáros, Fodor - Ramos (Laczkó) - Czvitkovics, Kiss, Leandro, Szakály P. (Feczesin) - Coulibaly - tisztes helytállása meglepte az angol csapatot. A házigazda eleinte körbelövöldözte a Loki kapuját, míg a túloldalon a 30. percben Czvitkovics 16 méteres bombáját Reina hatalmas bravúrral ütötte ki a jobb felső sarokból. A győztes gól a 46. percben született: Torres lövése után a Polekszicsről kipattanó labdát Kuyt lőtte be 7 méterről a kapuba. Több találat már nem született, így a Liverpool 1-0 (1-0) arányban győzött. A DVSC szeptember 29-én a Lyont fogadja. Az E csoport másik mérkőzésén: Lyon -Fiorentina 1-0. További eredmények, F csoport: Inter-Barcelona 0-0, Dinamo Kijev-Kazany 3-1, G csoport: Stuttgart-Rangers 1-1, Sevilla-Urziceni 2-0, H csoport: Olympiakosz-AZ 1-0, Standard-Arsenal 2-3.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!