Sportvilág

2011.12.29. 16:55

Megyei sikerek a Mikulás Kupán

Tatabánya - A közel múltban Tatabányán megrendezett Mikulás Kupán megyénk három úszóegyesületének növendékei is rajthoz álltak.

Tóth Bence

A Móri Úszó Egyesület színeiben induló Leitner Zsófia 3 első helyezést és egy másodikat, Abos Ádám egy 2. és egy 3., míg Turpinszky Réka két 2. helyezést ért el. A Hullám ÚVE versenyzője, Izinger Bence és Leposa Anna egyaránt második helyen ért célba. A  Dunaferr versenyzői is  kitettek magukért: Barócsai Petra mérlege egy 2. és 3. hely, Fekete Dóra két első, s egy harmadik, Böde Laura egy 1. és két 3., Vadász Panna, Matucza Gabriella, Tóth Adrien és Virág Levente pedig egy 3. helyen való célba érést könyvelhetett el. Szlobodnyik Dávid egy 1., s három 3., Varró Réka három 1., s egy 2.,  Decsi Dorina egy 1., két 2., s egy 3. pozícióval büszkélkedhet. A dunaújvárosi Weiter Dávid egy 1. és egy 2., csapattársa Pukánszky Bálint egy 2., s egy 3. hellyel zárt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!