Sportvilág

2015.09.17. 19:43

Itt a sportágválasztó!

Már megszokott Budapesti Nagy Sportágválasztó szeptember 18-19-én rendezik a Merkapt Sportközpontban.

Káldor András

A szervezők abban bíznak, hogy az immár 17. alkalommal megrendezendő eseményen ismét több tízezer látogatónak tudnak segíteni abban, hogy rátaláljanak az igazira . Ezen a rendezvényen nem számít válogatósnak valaki, ha akár százfélébe is belekóstol, mielőtt választana! Sőt ez a lényeg, minél több sportágat megismerni a Magyarországon elérhető sportpalettáról, legyen az verseny vagy szabadidős, olimpiai, vagy nem olimpiai, egyénileg, vagy csapatban űzhető, hogy aztán mindenki megtalálhassa a hozzá leginkább illőt.

A Budapesti Nagy Sportágválasztó ősszel igazán értékes, hasznos programot jelenthet, hiszen a tanévkezdéssel a sportágválasztás kérdése is fókuszba kerül a gyerekeknél. Azoknál a fiataloknál pedig, akik inaktívak és eddig nem merült fel bennünk, hogy sportoljanak, az esemény sportvágygerjesztőként hathat, hiszen erről az eseményről garantáltan pozitív sportélményekkel térnek haza. A Budapesti Nagy Sportágválasztó, első, pénteki napja, kifejezetten az előre bejelentkezett oktatási intézmények számára fenntartott nap, a szombati, családi napon, pedig a szülőket bevonva lehet közösen meghozni a döntést, melyik sportág legyen az, amelyik a későbbiekben az élete részévé válik a gyermeknek. Az esemény nyitva tartása 9-17 óra között, a belépés, pedig ingyenes!

A Sportágválasztót Budapest, X., Maglódi út 12/a alatt találhatják meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!