Videoton

2013.02.14. 17:11

Az elégedettség hangján szólnak

A szerdai, Tyerek Groznij elleni 1-1-es döntetlen után csütörtökön ismét edzéssel telt a Videoton labdarúgóinak napja a törökországi edzőtáborban.

Bobory Balázs

José Gomes vezetőedző elégedett volt játékosaival. Ez nem is csoda, mert amíg a többi magyar élcsapatot az orosz első osztály kiesőjelöltjei simán verik, addig a Videotont sem a sztároktól hemzsegő Dinamo Moszkva nem tudta legyűrni Marbellában, aztán a beleki edzőtáborban a keleti ország ligájának ötödik helyezettje, a Tyerek Groznij sem bírt vele.

Ráadásul utóbbi annak is örülhet, hogy nem kapott ki, hiszen a piros-kékek rengeteg helyzetet dolgoztak ki szerda délután. – Egy nagyon komoly csapat ellen sikerült jó eredményt elérnünk, és a gólunkon kívül is rengeteg helyzetet dolgoztunk még ki, amelyek közül az egyikből még egy szabályos gólt szereztünk, a játékvezető ezt azonban nem adta meg. A Groznij jelenleg az ötödik az orosz bajnokságban, vagyis igen komoly játékerőt képvisel, mi pedig ez ellen a csapat ellen a mai napon kitűnő teljesítményt nyújtottunk, sokszor mi irányítottuk a játékot.

 

 

Tóth Balázséknak volt okuk reklamálni a Tyerek elleni meccsen (Fotó: vidi.hu)

Ez mindenképpen remek előjel nem sokkal a szezon kezdete előtt. Amit a meccs előtt kértem a fiúktól, azt maradéktalanul teljesítették, így abszolút elégedett lehetek – értékelt a vidi.hu-nak José Gomes.

A csapatkapitány, Tóth Balázs is hasonlóan látta a történéseket: – Kiegyenlített mérkőzés volt, sőt a találkozó több szakaszában is mi irányítottunk, a mi akaratunk érvényesült a pályán. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, ami egy ilyen együttes ellen meglehetősen komoly fegyvertény, ráadásul ők akcióból nem tudtak betalálni, mi viszont igen. A végére rendesen elfáradtunk mindannyian, de kárpótol bennünket, hogy nagyszerûen ment a játék egy ilyen komoly gárda ellen is – mondta a 31 esztendős középpályás.

A csapat csütörtökön délelőtt tréningezett, labdatartás és egymás közötti játék volt a menü, majd következhetett egy kis pihenés, aztán prevenciós edzés. A delegáció hangulata meglehetősen jó, ideálisak a körülmények a munkához.



Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!