Belföld

2009.11.26. 12:37

Krízisalap: Gyurcsány 50 ezret fizetett

FMH - Lapinformáció szerint több szocialista politikus - köztük Gyurcsány Ferenc - sem fizetett még a krízisalapba, ám a volt kormányfő titkársága például csekkel tudja bizonyítani ennek ellenkezőjét.

MTI

Gyurcsány Ferenc július 31-én befizette a szocialista frakció által megszabott ötvenezer forintot a krízisalapba - közölte a volt kormányfő titkársága az MTI-vel csütörtökön. A titkárság tájékoztatása szerint az erről szóló csekket is megőrizték.
Emlékeztettek arra is: Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége  ideje alatt a neki járó fizetést jótékony célra ajánlotta fel.
A Magyar Nemzet csütörtöki számában írt arról, hogy hiányzik a krízislapba befizetők listájáról az Országgyűlés szocialista frakciójának mintegy fele és az adakozókat felsoroló kimutatásban nem szerepel például Gyurcsány Ferenc volt kormányfő, Mesterházy Attila miniszterelnök-jelölt, szocialista frakcióvezető, Katona Béla házelnök, Kapolyi László vállalkozó, Juhász Ferenc volt honvédelmi miniszter, illetve Gráf József földművelésügyi tárcavezető neve.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!