Soponya – Kulináris élmény egyenesen az erdőből! – Minden, ami vadgasztronómia! – így szólt a Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál idei szlogenje Gulyás Andrea államtitkár és Csejtei Tamás zenész is főzőcskézett
Soponya - Míg egy átlag magyar évente 30 kilogramm baromfit fogyaszt, addig vadból a fejenkénti adag alig több mint 1 kilogramm. Ezen remél változtatni a Vadex vadgasztronómiai fesztiváljával.
Fejér Megyei Hírlap Online - Székesfehérvár és Fejér megye hírei2011.09.07. 06:11
Soponya - Az eladott jegyek száma megközelítette az ötezret a múlt szombati vadgasztronómiai fesztiválon. Az érdeklődés elsősorban a vadhúsokból készült ételeknek szólt, mert a vadhús is egészséges táplálék.
Fejér Megyei Hírlap Online - Székesfehérvár és Fejér megye hírei2011.09.03. 08:05
FMH - Országos vadgasztronómiai fesztivált rendez ma a Vadex Zrt. Soponyán. Hatvan csapat nevezett a főzőversenyre, s az érdeklődőkre gondolva kétezer adag vaddisznópörkölt is készül egy óriási bográcsban. Kisteleki Péterrel, a cég most kitüntetett vezető