A takarékszövetkezetekre specializálódott - elkapták a rablót! (frissítve)

FMH - Alig két órával a rablást követően elfogta a rendőrség azt a férfit, aki a gyanú szerint délután kirabolt egy székesfehérvári takarékszövetkezetet. A feltételezett elkövetőt a buszmegállóban várták. A rendőrök láttán csak annyit mondott: Igen, én voltam A férfi két korábbi rablást is beismert.

feol.hu

Ismeretlen tettes rabolt ki kora délután egy takarékszövetkezeti kirendeltséget Székesfehérváron, a József Attila utcában. A rendőrség megállapította, hogy a tettes feltehetően a pályaudvaron távolsági buszra szállt. A beszerzett adatok alapján feltételezték, hogy a bőrkabátos férfi egy Sárszentmihály irányába tartó buszra szállt föl. Az autóbuszról leszálló férfit három óra után nem sokkal rendőrök fogadták. A férfi megadta magát. Megtalálták nála az elrabolt pénzt is. Előállítása folyamatban van.


A férfi elfogását Hektor is segítette

Elsődleges információ szerint a sárszentmihályi férfi már követett el korábban hasonló jellegű bűncselekményt. A rá jogerősen kirótt szabadságvesztésből a közelmúltban szabadult - közölte a Fejér megyei Rendőr-Főkapitányság. 

Az elfogott férfi két korábbi rablást is elismert. Március elején a Kápolnásnyék és Vidéke Budai úti takarékszövetkezetetét is kifosztották, ugyanígy járt január 26-án a Balatonföldvár és Vidéke Takarékszövetkezet Távírda utcai kirendeltsége is. Mindkét helyen robbantással fenyegetőzött az elkövető.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!