Molnár Albertfalva - a tüntetők az MSZP-s politikusról nevezték el a várost!

FMH - A szokásos Székesfehérvár tábla helyett hétfőn reggel a Molnár Albertfalva felirattal találták szemben magukat mindazok, akik a megyeszékhelyre látogattak.

feol.hu


A Jobbik Magyarországért Mozgalom a felújítás alatt álló Magyar Király Szálló előtt tüntetett hétfőn reggel.
A Jobbik előrehozott választásokat és a pénzügyi támogatások felülvizsgálatát követelte. Túlzásnak ítélik, hogy a Molnár Albert érdekeltségébe tartozó cég 468 millió forint vissza nem térítendő állami támogatást kapott.

Ugyancsak hétfőn reggelre Székesfehérvár bevezető útjainál a várostáblát a tüntetők Molnár Albertfalva felirattal takarták le.

Az épülő szálloda legutóbb március közepén  került reflektorfénybe: a Magyar nemzet akkor azt írta,  több száz millió forintos támogatást nyert szállodafejlesztésre a Molnár Albert MSZP-s országgyűlési képviselő résztulajdonában lévő cég. Molnár Albert akkor közleményben reagált a lap állításaira: "Úgy gondolom, mind jogilag, mind pedig etikailag teljesen rendben van ez az ügy."


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!