Növényi Norbert rács mögött!

Baracska - Növényi Norbert csak látogatóba érkezett a Baracskai Büntetés-végrehajtási Intézetbe, ahol a Kihívás napja alkalmából mutatta meg a raboknak, mire is képes.

Németh Tamás


Növényi Norbert szórakoztatta a rabokat

Sportlázban égtek a baracskai börtön lakói. A rabok a foci- és kosárpályákon nyúzhatták a labdákat, a konditeremben edzhették izmaikat, vagy éppen a pingpongasztal fölött mérhették össze tudásukat. De a figyelem inkább a birkózó szobára koncentrált. Nem véletlenül, hiszen a többszörös világ- és olimpiai bajnok Növényi Norbert és társa Németh "Nyiba" Sándor érkeztek látogatóba, hogy megmutassák a 10 fős birkózó csoportnak mit is tudnak. 

Németh Sándor itt éppen bemutat egy fogást a közönségnek

A látványos bemutató után a két sportember és társuk Vajtó Lajos a Nemzeti Lóverseny Kft. igazgatója szórakoztató előadást tartottak, ahol a rabok megtekinthették Növényi legkeményebb győzelmeit, melyeket a K1 küzdősport bajnokságon ért el, amely mint, mondta minden sportoló álma. A filmek után nem is mert vele kiállni senki, egy barátságos meccsre... A versenyző szelíd profilját is megmutatta a börtönlakóknak, verseket, monológokat adott elő. Németh Sándor a Ghymes zenekar vezetője dalra fakadt, Vajtó Lajos pedig Overdose-ról mesélt a hallgatóságnak. 

Növényi Norbert szakértő szemekkel figyeli a küzdelmet...

A sportoló szelídebbik oldalát is megmutatta a a fiúknak

Fotók: Koppán Viktor Dávid

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!