Felújítás miatt bezár a Sarló utcai rendelő

Székesfehérvár - Több mint százmillió forintba kerül a Sarló utcai orvosi rendelő komplett felújítása és a védőnői szolgálat kialakítása.

Házi Péter

A munkálatok a napokban kezdődnek, a legutolsó rendelési nap csütörtök lesz, de már akkor sem rendel minden felnőtt- és gyermek háziorvos - tudtuk meg Varga Mártától, a Humán Szolgáltató Intézet igazgatójától, és Östör Annamáriától, az önkormányzat egészségügyi bizottságának elnökétől, akik türelmet kérnek a közel egyéves felújítás miatt a betegektől.
Csütörtök délutántól az Orvosok Házába teszi át rendelését Kerekes-Bakró Anikó és Márkus Zsuzsa, péntektől Dési Éva. Jövő hétfőtől ugyancsak a Seregélyesi úti Orvosok Házában rendel Németh Gyula és Gartai Imre. Patik Ferenc viszont a Videoton üzemorvosi rendelőjében fogadja péntektől a betegeket.
Ami a gyermekorvosokat illeti, péntektől az Orvosok Házában rendel Wilhelm Ottó, a MÁV orvosi rendelőben pedig Vajda Mariann. Jövő hétfőtől Kamarás Erika is az Orvosok Házában lesz elérhető, Kiran P. Gayor pedig a MÁV orvosi rendelőjében várja a beteg gyermekeket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!