Vivien hét éve küzd az agydaganattal - most lóra szállt

Pákozd - Júliusban heti egy alkalommal terápiás lovaglás, kétszer gyógytorna - Kéri Vivien szorgalmasan jár a foglalkozásokra.

Kovalcsik Katalin

A család a nagyfiú kivételével együtt érkezett kedden a pákozdi lovardába, hogy Vivien  megkezdje szokásos félórás lovaglását.
A múlt héten nem ment el nyaralni csak később, mert a keddi lovaglásról nem akart lemaradni - Kéri Györgyné, Ágota  örömmel meséli az eltelt két hét  történetét. Vivien és nővére, Ágota  egy pályázatra írta meg a hét év küzdelmes történetét.  Vivinnél hétéves korában  agydaganatot állapított meg az orvos.  Négy műtéten van túl, folymatosan jár kontrollra. A családban egy kereső van, a két nagy gyerek tanul, ha sikerül, dolgoznak is, hogy segítsenek szüleiknek.  A lányok által írt történetet  honlapunkról ismerhették meg olvasóink, de Vivien betegségével  vívott hősies küzdelméről, kitartásáról később is beszámoltunk.

Vivien gyógyulását a lovaglás is segíti

A család nem kért segítésget, de bármit elfogadott,  amit szeretetből kapott ismerősöktől, barátoktól. Vivien imádja az állatokat,  saját kutyája, Rumli  az egyik kedvence, de kipróbálta a lovaglást,  amit egyensúlyproblémái miatt orvosa javasolt. A Kapaszkodó vagy Capital lovardában Poczik Vera vállalta Vivi terápiás lovagoltatását, szerkesztőségünk kifizette a díját. A Viktória Rehabilitációs Központban heti két alkalommal ingyenes Vivi számára a gyógytorna.


Vivien és Rumli, a kedvenc kutyus

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!