Exkluzív buli Tiestóval

FMH - Magyarországon soha nem látott technika: húsz lézerágyú, 220 ezer watt hang, 180 ezer watt fénytechnika, speciális effektek és minden bizonnyal az év egyik legnagyobb bulija vár mindenkit szeptember 12-én a Veszprém Arénában Tiestóval, a világ egyik legismertebb lemezlovasával, aki az estet Marian Cozmának ajánlja.

feol.hu


(Fotó: naplo-online)

A világ egyik legismertebb lemezlovasának magyar stábja méreget, telefonál, egyeztet, már a harmadik terepszemlét tartja a Veszprém Arénában.
 
VIP-páholyok, sörhűtés, a büfék elhelyezkedése, színpadépítés - ezen kulcsszavak röpködnek a levegőben a kevesebb mint egy hónap múlva esedékes koncerttel kapcsolatban, amiről hamar kiderül: hatalmas durranás várható.
 
Horváth Endre Attila és Bernáth Balázs főszervezőktől aztán részleteket is megtudok: a sima VIP-jegyek három hét alatt elfogytak, úgyhogy Amerikából kértek külön engedélyt arra, hogy a lelátókat is megnyithassák.
 
Pontos számokat még nem tudnak, de azt mondják: jobban állunk jegyeladásban, mint Madonna. Mindenesetre az biztos, hogy a Veszprém Aréna közdőterének és a lelátóknak is a teljes kapacitását kihasználják a bulin, mondták.
 
Magyarország egyébként egyedülálló abban is, hogy egy show-t két helyszínen rendeznek meg.
 
Mint a főszervezők elmondták: ilyet normális esetben nem engedélyeznek, de Magyarország kiemelt bulihelynek számít a kiváló közönség és a világsztár lemezlovasok itt szerzett tapasztalatai alapján, ezért a szeptember 11-i nyíregyházi buli másnapján a veszprémi és a dunántúli közönség is részese lehet az ...an exclusive night.. with Tiesto című gigangtikus produkciónak. 

További részletek ide kattintva, a veszprémi Napló honlapján!
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!