Sukorói csereügylet: búcsú az MNV értékesítési igazgatójától

FMH - Lapinformáció szerint távozik a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőtől (MNV) Császy Zsolt, a sukorói ügyben jogtanácsosként eljáró értékesítési igazgató.

MTI


A Magyar Nemzet szombati száma szerint az igazgató november 15-én távozik a vagyonkezelőtől, az MNV tájékoztatása szerint azonban a munkaviszony megszüntetése független a sukorói szerződéstől. Az MNV tervei szerint megszüntetik a Császy Zsolt által vezetett igazgatóságot is.
Végkielégítést a távozó igazgató nem kap, de a lap értesülése szerint mintegy 6,5 millió forint juttatás - prémium, szabadságkiváltás és egyösszegű kifizetés - jár neki.


A Fidesz szerint a vagyonkezelőtől távozó Császy Zsolt, a sukorói ügyben jogtanácsosként eljáró értékesítési igazgató a "legkisebb láncszeme" a sukorói kaszinóberuházás ügyének, ezért a folyamatban lévő ügyészségi eljárásban a többi "tettest" is felelősségre kell vonni.
Balsai István, a Fidesz elnöki stábjának jogi igazgatója budapesti sajtótájékoztatóján ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy a Magyar Nemzet szombati számában arról írt: távozik a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőtől (MNV) Császy Zsolt.
Ha úgy gondolja Bajnai Gordon miniszterelnök vagy Oszkó Péter pénzügyminiszter, hogy majd Császy Zsolt lesz a bűnbak - "akit egyébként szépen, zsebpénzzel együtt elbocsátanak" -, akkor nagyon tévednek - fogalmazott Balsai István, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője.

A Sukoróra tervezett, nagy vitát kiváltó kaszinó ügyéről ide kattintva olvashat bővebben! 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!