Gyógyszerrel akart öngyilkos lenni egy férfi

FMH - A rendőrségi krónikában több más eset mellett szerepel egy megmentett öngyilkosjelölt és két falopáson kapott személy is.

feol.hu

Hétfőn délelőtt egy 51 éves csóri férfi életét mentették meg, miután az öngyilkossági szándékkal gyógyszert szedett be. Munkatársai szerencsére időben észlelték a férfi tettét, és értesítették a történtekről a mentőket, akik a férfit beszállították a fehérvári kórházba további ellátás végett.   

A körzeti megbízott egy 54 éves és egy 58 éves szabadbattyáni férfit állított elő a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra. A férfi akácfalopás közben érte tetten a két elkövetőt egy Szabadbattyán külterületén található, magántulajdonban lévő erdőben. A falopással kapcsolatban a polgárőrök tették a bejelentést, a területen ugyanis korábban már többször történt falopás, ezért ezt az erdőt a polgárőrök visszatérően ellenőrizték. A hétfői járőrözésük során figyeltek fel a tolvaj párosra, és értesítették a történtekről a körzeti megbízottat. A két személyt előállításukat követően a nyomozók lopás elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki – tájékoztatott a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Németh-Kész Mónika.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!