Kata és kumite - dobogós helyet értek el a Fejér megyeiek

Csütörtökön a Köztársasági Őrezred rendezésében tradícionális kumite és kata, valamint Full-contact, Low-Kick küzdelemben mérték össze tudásukat az ország rendvédelmi szervei Budapesten. A közel 150 induló közül Fejér megye két kategóriában is dobogós helyet harcolt ki.

feol.hu

A rendvédelmi szervek mellett többek között a büntetésvégrehajtásban dolgozók is részt vettek a csütörtökön megrendezett IRM Karate bajnokságban, amelyen Fejér megyét Kollár Endre alezredes, Simon Viktória hadnagy és Tóth Béla zászlós képviselte.

Kollár alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság humánigazgatási szolgálatvezető helyettese tradícionális kata versenyszámban az előkelő harmadik helyet vívta ki.
Egy hellyel maradt le a dobogóról tradicionális küzdelem kategóriában, ott a negyedik helyen végzett.

Simon Viktória hadnagyról a Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozójáról első pillanatra senki nem mondaná meg mekkorát tud ütni... Viktória nem csak nevében viseli a győzelem nevet. Full-contact, Low-kick küzdelemben hajszállal csúszott le a döntő mérkőzésről, a 60 kg-os súlycsoportban így a dobogó harmadik fokára állt fel.

Tóth Béla zászlós a hétköznapokban békés baleseti helyszínelő, ezúttal a 85 kg-os súlycsoportban állt szorítóba Full-contact, Low-kick kategóriában. A negyedik helyet szerezte meg Fejér megyének.

Helyezéseikkel 14 pontot szereztek Fejér megyének a 2010-es IRM Pontszerző Bajnokságban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!