Gyomirtót ivott a hajléktalan öngyilkosjelölt

FMH - Egy sukorói présházban akart öngyilkos lenni egy 40 éves férfi, akin a kiérkező rendőr-pénzügyőr páros próbált meg segíteni, miután bejelentés érkezett az esetről. Az öngyilkosjelöltet életveszélyes állapotban szállították kórházba.

feol.hu

A Gárdonyi Rendőrkapitányság ügyeletére csütörtökön délelőtt érkezett a jelzés arról, hogy egy férfi öngyilkosságra készül a sukorói Csúcsoshegyen. A bejelentést annak az ingatlannak a tulajdonosa tette, aki az öngyilkosságra készülő hajléktalan férfit befogadta présházába - tudtuk meg Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivőtől.

Egy rendőr-vámos páros – akik a turisztikai idény miatt közösen láttak el szolgálatot a Velencei-tó partján - azonnal a telekre mentek, ahol a nyári lakrészben megtalálták a földön fekvő férfit a helységben lévő asztal és szék, valamint üres boros üvegek és flakonok között.      

A hajléktalan a kérdésekre nem tudott válaszolni, és feltehető volt, hogy gyomirtót ivott, mert később az ingatlan közelében két egyliteres gyomirtószeres flakon is előkerült. A bejelentő elmondta, hogy előző este arról kérdezte a férfi, hogy a gyomirtó vagy a permetező hatásosabb-e öngyilkossághoz.
Miután a férfi nagyon rossz állapotban volt, a járőrök azonnal mentőt kértek a helyszínre.  Kiérkezésükig a rendőr és a pénzügyőr őrmester a férfit felültette, mert fekete színű folyadékot öklendezett fel, és félő volt, hogy fekvő helyzetben megfullad. Stabil oldalfektetést a páros nem tudott alkalmazni, mert a férfi izmai görcsös állapotba kerültek.
A mentők a férfit életveszélyes állapotban szállították Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Szent György Kórházba – tette hozzá a szóvivő.  

 

 

 

  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!