Ötven liter gázolajat szívtak le egy kamionból az M7-esnél

FMH - Parkoló kamionból szívtak le a gázolajat annak a mikrobusznak az utasai, akiket nem sokkal ezt követően fogtak el a rendőrök Fejér megyében – közölte a rendőrség kedden.

feol.hu

Egy ukrán kamionos észlelte  egy másik, szlovák kamionos sérelmére elkövetett lopást még pénteken hajnalban, miközben a parkolóban álltak. Az M7-es Autópálya Balatonvilágosi Alosztálya a Polgárdi Rendőrőrs járőreivel a bejelentést követően nem sokkal közösen találta rá a keresett Mercedes kisbuszra, benne kilenc román állampolgárral. Az autópálya 116-os kilométerszelvényében megállított buszt utasaival együtt visszavitték Fejér megye területére. A kisbuszból gázolajos kannák és gumicsövek kerültek elő. A szemle során kiderült, hogy a szlovák kamionból mintegy ötven liter gázolajat szívtak le 18 000 forint értékben. Ennél több üzemanyagot - további száz litert - találtak a mikrobuszban kannákban, amelyekről úgy nyilatkozott a sofőr, hogy korábban egy töltőállomáson vásárolták őket. A román férfit a kihallgatást követően bűnügyi őrizetbe vették. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozói tovább folytatják a megindított eljárást vele szemben – tudtuk meg R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivőtől.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!