Gyümölcsöt loptak, beragadtak a sárba

Egy gárdonyi szövetkezet gyümölcsöséből lopott kajszibarackot egy házaspár, pechjükre azonban az autójuk beragadt a sárba, így a gárdonyi járőrök még a helyszínen elfogták őket

feol.hu

A Gárdonyi Rendőrkapitányság Ügyeletére este kilenc óra előtt néhány perccel érkezett a jelzés arról, hogy egy autó áll az egyik gárdonyi szövetkezet gyümölcsöse előtt, ahol egy szemtanú elmondása szerint éppen gyümölcsöt lopnak...
A közelben lévő férfi és nő - miután észrevették, hogy lebuktak - egyből beszálltak autóba, de pechjükre a kocsi kerekei a sárban elakadtak, így nem tudtak onnan elmenekülni. A perceken belül kiérkező járőrök így fogták el őket.     

Az autó csomagtartójából nyolc rekesz kajszibarack került elő, amelyeket a házaspár a gyümölcsösből szedett össze. Az autóból további harminc üres rekesz is előkerült. Így nem kizárt, hogyha nem zavarják meg őket, még azokat is teleszedték volna.

A rendőrök a 38 éves dunakeszi nőt és 39 éves férjét előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol a 25 ezer forintos  lopással kapcsolatban gyanúsítottként hallgatták ki őket. Ennek során azt mondták, Dunakeszin úgy hallották, az itteni gyümölcsösben nem kell fizetni a barackért.

A házaspárt a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették, és a nyomozást gyorsított eljárás keretében tervezik befejezni. Így ügyükben akár egy hónapon belül ítélet születhet.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!