Több száz liter gázolajat csapoltak le egy kamionból

FMH - Üzemanyaglopásokról, autófeltörésről és egy kiégett járműről is értesültek a rendőrök az elmúlt napon. Egy kamion üzemanyagtartályát éjszaka csapolták meg, egy parkolóban az autó ülésén hagyott értékeket lopták el.

feol.hu

R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő pénteken közölte: az M7-es autópálya pákozdi pihenőjében parkoló kamiont csapoltak meg ismeretlenek csütörtökre virradóra. A Mercedes Actros nem zárt üzemanyagtankjából - feltehetően az éjszaka folyamán, amíg a sofőr pihenőidejét töltötte - 420 liter gázolajat vittek el. A sofőr kára 150 ezer forint. Dunaújvárosban az Október 23. téren húsz liter üzemanyagot vittek el egy parkoló Suzukiból. A tettes a tank gumiharangját vágta el, így fért a tank tartalmához. A lopással 35 ezer forint kárt okozott. Pákozdon, a Bella-tó parkolójában délután fél háromkor parkolt le egy férfi autójával. Negyed négykor ért vissza, mikor azt tapasztalta, hogy az autó jobb oldali első üvegét betörték, és elvitték az ülésen hagyott két táskáját. Iratok, bankkártya, készpénz tűnt el, emellett 40.000 forint a rongálási kár.


Mór-Árkipusztán csütörtökön déli fél egy körül egy autó gyulladt ki. A rendőrséget a tűzoltók értesítették arról, hogy a parkoló VW Vento teljes terjedelmében kiégett. Felmerült a gyanú, hogy a tűzesetet megelőzően az autó üzembentartójának három kiskorú gyermeke dohányzott a gépkocsiban, az okozhatta a tüzet. Az apa észlelte, hogy a gyerekek „tűzzel játszanak” ezért kiszállította őket. A gépkocsi lakóházaktól távolabb parkolt, azokat a tűz nem veszélyeztette. A kiérkező tűzoltó eloltották a gépkocsit, személyi sérülés nem történt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!