Új központ nyílik

Székesfehérvár - Újabb piaci szereplő jelenik meg a megyeszékhely plázakínálatában. Az eddig "fehér foltnak" számító Maroshegyen nyitnak.

S. Töttő Rita

A Balatoni úti Prémium Center harmadik épülete ugyan most még szinte üresen áll, de a tervek szerint jövő tavasszal számos üzlettel nyithatja meg kapuit a nagyközönség előtt - árulta el lapunknak Som Attila, az építtető - szintén Prémium névre hallgató - győri cég képviselője. A társaság már számos városban nyitott bevásárlóközpontokat, a gazdasági válság azonban székesfehérvári terveiket is lassította. A mintegy 7500 négyzetméternyi összterületű ingatlanon üzleteket, éttermeket, fitnesz- és aerobiktermeket, valamint postát, lakberendezési áruházat képzelnek el, de cégek és más szolgáltatók is jelezték már bérlési igényüket a területen.
- Maroshegy ebből a szempontból még ellátatlannak számít. Nincs a közelben olyan igényesebb étterem, kávézó, ahol a helyi fiatalok ki tudnak kapcsolódni, ahol össze tudnak jönni egy kis beszélgetésre. Ezen szeretnénk változtatni, s ennek tudatában keressük a bérlőket is - tette hozzá Som Attila, aki szerint legalább kétszáz embernek lehet  munkája akkor, ha minden üzlethelyiség gazdára talál  az épületben. Az impozáns építmény műszaki átadása nemrég  már megtörtént, a közeljövőben pedig a tűzoltóság is bejárást tart majd a belső terekben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!