A Dunaújváros-PASE a Fradit fogadja

FMH - Az NB II-es labdarúgó-bajnokságban egyaránt fővárosi ellenfelei lesznek Fejér csapatainak. A Dunaújváros ma a Fradit fogadja, a Vidi II holnap a BKV vendége lesz.

Matók János

Kezdjük a sort a Dunaújváros-Pálhalma ASE együttesével, hiszen Nagy Zoltán vezetőedző tanítványai ma délután, 13.30-tól a Fradi ellen játszanak az újvárosi stadionban. Kétségtelen tény, valami történhetett Salamon Miklóssal és csapattársaival, hiszen a DPASE szinte feltámadt haló poraiból, miután az addig nulla pontos gárda legutóbb két győzelemmel köszörült a csorbán. Ez pedig jó előjel a mai találkozóra, hiszen a kisfradi azért nem olyan acélos, hogy bele ne fusson a késbe.
A Videoton-Puskás Akadémia vasárnap 13.30-kor lép pályára a BKV Előre otthonában. Roppant nehéz sorozat kezdődik ezzel, hiszen a kisvidi a továbbiakban a Nyugati-csoport olyan meghatározó csapatai ellen játszik majd, mint a Gyirmót, az Ajka és végül a Kozármisleny.
- Nem lebecsülendő, rutinos játékosokkal megtűzdelt ellenfél az Előre,   az első hét fordulóban szorosan tapadt a dobogósokra. A tavalyi emlékeink is kellemetlenek, hiszen 2-0-ra kikaptunk tőlük, igaz, azt követően vehettük át a bronzérmet. Viszont a legutóbbi eredményeink, az, hogy három meccsen hét pontot szereztünk, sokat javítottak az önbizalmon. Miután nehéz sorozat vár ránk, ezért is lenne jó, ha a BKV ellen is sikerrel járnánk - fejezte ki az óhaját Hartyáni Gábor vezetőedző, aki a  Somodi - Margitics, Vaszicsku, Anastopoulos, Jankovics - Soós, Macsicza, Szolnoki - Balog, Máté, Babos összeállítású kezdőcsapattal tervez.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!