Centrum lesz a VVSZ

Agárd - Tisztújító közgyűlést tartott a Velencei-tavi Vízisport Szövetség. Ekkor beszámoltak a mögöttük hagyott időszakról, és új elnököt, elnökségi tagokat választottak.

Silye Sándor

Tolnay Miklós a szövetség leköszönő főtitkára beszámolójában elmondta, 2011-ben a sok feladatuk közül kiemelkedik a 4 minősítő vitorlásverseny, a 2 amatőr vitorlás viadal, amelyeket ők szerveztek. A legnagyobb esemény az 50 éves jubileumi évadnyitó, és az őszi eseményük, a VVSI megalapítója, dr. Springer Ferenc szoboravatója volt. Az új elnökség tagjának választották a többi közt  L. Simon László országgyűlési képviselőt, Kovács Zoltán kajak-kenu világbajnokot, Vigh Andrást, az MTV szerkesztő-riporterét. Az új főtitkár Fejér Vilmos lett. A szövetség új elnöke Soltész Miklós, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium szociális család és ifjúsági ügyekért felelős államtitkár kiemelte: a terület a versenysport, a tömegsport és a rehabilitációs sport fejlesztése után Magyarország egyik kiemelkedő sportcentruma lehet, amelyhez a politikai támogatást megkapták. Az új elnökség tagjai a következők lettek: Kapócs Anikó (evezős olimpikon), Kovács Zoltán (háromszoros világbajnok kajak versenyző, a VVSI szakmai igazgatója), Dr. Marinovics Endre (vitorlás), Sipos Péter (vitorlás), Szipola Antal (kajakozó).
 A Felügyelő Bizottság tagjai: Váradi Imre elnök, Bartos Zoltán, Mohai Tibor.
 A Fegyelmi Bizottság elnöke: Dr. Horváth Attila.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!