Táblának hajtott az ittas nő

Fejér megye - Ittas biciklis és autóvezető is szerepel a rendőrségi krónikában, de betörés, falopás is történt az elmúlt napon - tudtuk meg a beszámolóból.

feol.hu

R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő szerdán a következő esetekről tájékoztatott: fatolvajokat értek tetten Enying külterületén kedden késő délelőtt. Egy férfi és fiatalkorú társa négyszáz kilogramm körüli súlyban kísérelt meg akácfát eltulajdonítani, amikor tetten érték őket a rendőrök. Előállításukat követően a nyomozók szabálysértési őrizetbe vették a két férfit.

Dunaújvárosban reggel egy Vasmű úti parkolóban igazoltattak a járőrök. Az igazoltatott férfi ruhájából egy tíz centiméter pengehosszúságú kés került elő, amivel szabálysértést valósított meg. A kést elvették a járőrök, a férfivel szemben eljárást indítottak.

A Kultúr közből betörési kísérletet jeleztek. Ismeretlen tettes egy fémcső segítségével akarta befeszíteni egy lakóház ajtaját, de nem járt eredménnyel. Lopási kár nem keletkezett, a rongálási kár mértéke nem ismert. Baracson háztartási gépeket vitt el ismeretlen tettes egy hétvégi házba való betörés során.

Kerti munkák során feltehetően II. világháborús robbanótest került elő Adonyban. A robbanótestet körbekerítette a körzeti megbízott addig, amíg a tűzszerészek elvégzik az elszállítást.

A Bicskei Rendőrkapitányság illetékességi területéhez tartozó Etyeken egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek egy anyagi káros baleset kapcsán. A megállapítás szerint a külföldi állampolgárságú nő személyautójával megcsúszott, és egy közlekedési táblának ütközött. A szonda pozitív értéket jelzett. A mintavételt végző orvos közepesen ittasnak találta a nőt a klinikai tünetek alapján.

Velence belterületén ittas kerékpárossal szemben intézkedtek a járőrök, Gárdony MÁV állomásról egy magát hitelt érdemlően igazolni nem tudó férfit állítottak elő. A férfiről kiderült, hogy tartózkodási hely megállapítás miatt körözi a Székesfehérvári Városi Bíróság.

Móron, a Rákóczi utcából felújítás alatt álló épületből jeleztek lopást kedden délelőtt. Kisgépeket vitt el a tettes, miután befeszítette az épület egyik ablakát. A kár megközelítően 230 ezer forint. A Táncsics utcában ittas sofőrrel szemben intézkedtek a járőrök. Az úrvezető elismerte, hogy alkoholt fogyasztott, eljárás indult vele szemben.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!