Az önzetlenség idei nagykövetei

Székesfehérvár - Az Önkéntesség Európai Évének zárórendezvényét tartották az Alba Plazában. Köszöntötték a cégeknél, gazdasági társaságoknál és intézményeknél tevékenykedő önkénteseket.

Tihanyi Tamás

A 2011-es esztendő az Önkéntesség Európai Éve, amelynek szervezői  kiemelten kezelték  az elmúlt hónapokban  a szemléletformálást. A Civil Szervezetek Regionális Szövetsége által működtetett Fejér Megyei  Önkéntes Centrum toborzást, közvetítést és képzést tartott az önkénteseknek és a fogadó szervezeteknek.

A Szív hangja című záró eseményt azzal a szándékkal valósították meg, hogy köszönetet mondjanak  azoknak, akik idejüket és energiájukat nem sajnálva, önzetlenül segítettek. Bemutatták azokat a projekteket is, amelyek a Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány önkéntes programjának keretében valósultak meg 2011-ben. A CISZ és a Fejér Megyei Önkéntes Centrum, valamint az alapítvány több mint két tucat programot szervezett önkéntesek bevonásával.      A záró eseményen beszélt  Miklósa Erika világhírű operaénekes, az Önkéntesség Európai Évének nagykövete, Fehérvár alpolgármestere,  Róth Péter és Vámos Zsolt, az Alba Plaza igazgatója is.   

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!