Százhúsz liter gázolajat loptak egy kamionból

FMH - A szerdára virradó éjjel a 8123-as úton, a Gánti körforgalom után állított le a zámolyi körzeti megbízott egy személyautót, mert a hátsó ülésén négy kannára lett figyelmes. A tatabányai utasok nem igazán tudtak elszámolni a 120 liter üzemanyaggal.

feol.hu

R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő csütörtökön közölte: a körzeti megbízott az üzemanyag eredetének tisztázása végett intézkedett a két tatabányai férfi előállítására. A két személy azonban a rendőrkapitányság épületében sem tudott érdemben elszámolni a gázolajjal, közben azonban bejelentés érkezett a 81-es főút egyik parkolójából, miszerint ismeretlenek üzemanyagot loptak el egy kamionból. A bejelentés szerint 120 liter gázolajat vittek el a tettesek, melynek értéke hatvanezer forint.

A 37 éves tatabányai lakos férfit és vele utazó 33 éves, szintén tatabányai társát gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók a gázolajlopás ügyében. A megindított eljárást tovább folytatja velük szemben a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

 

 

  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!