Átfagyott, ittas embereken segítettek járókelők és rendőrök

Székesfehérvár - A hideg is lehetett volna a végzetük azoknak az embereknek, akik a hétvégén a rendőri intézkedésnek és a járókelők figyelmességének köszönhetően kerültek biztonságos helyre.

Klecska Ernő

Szombaton este egy 45 éves tekerespusztai rehabilitációs intézeti lakossal szemben intézkedtek a rendőrök. Az asszony teljesen át volt fagyva, amikor a fehérvári Piac téren rátaláltak. Miután megtörtént adatai leellenőrzése, biztonsági intézkedés keretében visszaszállították az intézetbe.

A szombatról vasárnapra virradó éjszaka egy földön fekvő fiatalemberre lettek figyelmesek a járőrök a fehérvári Palotai úton. Az ittas, magatehetetlen állapotban lévő 21 éves sárkeresztesi férfihez mentőt hívtak, akik beszállították a kórházba.

Vasárnap ugyancsak ezen az úton egy buszmegállóban tűnt fel több járókelőnek egy földön fekvő idősebb férfi, így értesítették erről a rendőrséget. Amikor a járőrök ellenőrzés alá vonták, kiderült ittas állapotban van a Nagyszebeni úton lakó 54 éves férfi. Így hozzá is mentőt hívtak, akik beszállították a kórházba további ellátás végett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!