Fehérváriak a bajnok pool biliárd csapatban

Budapest - Bajnoki trófeát szerzett a pool biliárd csapatkupa bajnokságon a Premium Pro Team, amelynek fehérvári tagjai is vannak.

Matók János

 A pool biliárd versenyek egyik rangos eseménye a csapatkupa (lényegében a magyar bajnokság), amely szezononként egyszeri alkalommal kerül megrendezésre. Az esemény 4 fős csapatokba fogja össze a pool-os versenyzők apraja-nagyját, hogy összemérjék tudásukat. Idén Budapesten rendezték a viadalt, ahol nagyon szép fehérvári siker született. A Premium Pro Team elnevezésű csapat  tagjai: a fehérvári magyar bajnok Deréki Barna, a szintén fehérvári amatőr bajnok Pap Kálmán, valamint a budapesti Eb-ezüstérmes Kojsza Zoltán, és a veszprémi diák magyar bajnok Szolnoki Olivér  a csoportmeccsek után bejutott a legjobb 8 közé, majd az egyenes kieséses párharcok során a döntőig menetelt. Ott a Szeged BSE I csapatát 3:1-re győzte le, s ezzel megszerezte a díszes bajnoki trófeát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!