Gázolajat, mangalicát, ékszereket, pénzt, szerszámokat loptak

Fejér megye - Dunaújvárosban üzletből és lakásból loptak, Fehérváron szerszámokat tulajdonítottak el, Sárkeresztúron gázolaj és haszonállat tűnt el.

feol.hu

Ablakbetörést követően ment be ismeretlen tettes Dunaújvárosban, a Derkovits utca egyik üzletébe. Az október 3-ára ismertté vált betörés során a tettes órát, ékszert, készpénzt vitt el. A lopási kár kb. ötvenezer forint, a rongálási kár egyelőre nem ismert.
A Május 1. utcában egy második emeleti lakás ajtaját feszítette be ismeretlen tettes. Készpénzt és ékszereket vitt el.

Székesfehérváron a Kisteleki utcában egy konténerfeltörés vált ismertté. Az elkövető kéziszerszámokat tulajdonított el ötvenezer forint értékben. Sárkeresztúrról több tíz liter gázolajat, valamint egy, az udvaron szabadon tartott 120 kg-os mangalica disznót vittek el ismeretlen tettesek  szeptember 18-29. közötti időszakban. A lopások miatt szerdán tett feljelentést a tulajdonos a Sárbogárdi Rendőrkapitányságon - számolt be az esetekről a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!