Digitália

2024.06.16. 06:00

Stúdió kaliberű portréfotózási képességekkel jön a Honor 200

Az okostelefon Pro változata most először lesz elérhető Európában.

MW

Forrás: Honor

Nem véletlen, hogy a párizsi Hipódromo de París-Longchamp helyszínén mutatta be a Honor a termékcsaládot. Az eseményen a vállalat megerősítette, hogy a HONOR 200-as széria Magyarországra is érkezik.

Az előadás központi eleme volt, hogy a cég részletezte együttműködését a Studio Harcourt-tal, a legendás párizsi portréfotózási stúdióval. Elkötelezettségüket bizonyítja, hogy a cég termékfejlesztési csapata szorosan együttműködött a Harcourt szakértő fotósaival, s több ezer képet elemeztek, kidolgozandó a Honor AI portré motorját.

Bejelentették együttműködésüket a neves portréfotóssal, Rankinnel, aki olyan hírességekről készített ikonikus felvételeiről híres, mint II. Erzsébet királynő, David Bowie és Kate Moss.

A Studio Harcourt mesteri portréfotózása a minta

A portréfotózás legfontosabb eszközei a fény és az árnyék, így a 200-as sorozat fejlett hardverrel és aprólékosan kidolgozott, AI-alapú szoftverrel rendelkezik, amely a környezeti fények nüanszait is felismeri és értelmezi. A Honor 200 Pro 50MP-es fő portrékamerája Super Dynamic H9000 érzékelővel van felszerelve, amivel lenyűgöző képeket lehet készíteni még a gyengébb fényviszonyok mellett is. A 2,4μm-es pixelmérettel rendelkező 4 az 1-ben pixel binning technológiával az apró részletek is minden esetben láthatóak maradnak. Emellett 50MP-es portré-telefotó kamerával és a Sony testreszabott teleobjektív érzékelőjével is rendelkezik, így távolról is kiváló képek születhetnek.

A 200 Pro 3840Hz-es kockázatmentes PWM fénytompítással1 rendelkezik, ami megkapta a TÜV Rheinland Flicker Free Display és Full Care Display tanúsítványait. Az átfogó kényelem biztosításáért Natural Tone 2.0 funkciót is kapott, amely a környezeti fény alapján optimalizálja a kijelző színhőmérsékletének fokát. Az AI Circadian Night Display funkcióval az AI segítségével intelligensen állítja be a rendszer a képernyő színhőmérsékletét a kék fény korlátozására, míg éjszaka a melatonin kiválasztódását elősegítő beállításra vált, hogy a felhasználók alvási ciklusa alapján javítsa az alvás minőségét. A sorozat támogatja továbbá az Adaptive Dimming funkciót, amely a külső fények és az alkalmazáshasználat alapján szabályozza a képernyő fényerejét, így biztosítva a jobb vizuális élményt. Az 1,5K-s, négyszeresen ívelt lebegő kijelző2 és a 4000 nites3 maximális HDR fényerővel lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy még a körülményes helyzetekben, például közvetlen napfényben is tökéletesen láthassák készüléküket.

Fokozott hardverteljesítmény a zökkenőmentes használathoz

A mobil nagyméretű, 5200mAh kapacitású szilícium-szén akkumulátorral van felszerelve, amely akár 61 órányi4 folyamatos zenei streaminget tesz lehetővé egyetlen feltöltéssel. A felhasználói hatékonyság maximalizálásáért erőteljes szuper-töltési képességekkel rendelkezik. A villámgyors 100W-os vezetékes SuperCharge5 és a 66W-os vezeték nélküli SuperCharge6 funkciókkal a felhasználók mindössze 41 perc7 alatt teljesen feltölthetik készüléküket. Lenyűgöző, 12 GB-os memóriát és nagyméretű, 512 GB-os tárhelyet is kínál.

A bámulatos Snapdragon 8s Gen 3 mobilplatformmal felszerelt Honor 200 Pro processzorának órajele akár a 3 GHz-et is eléri, ami zökkenőmentes vizualitást és valós idejű reakciókat garantál. A MagicOS 8.0-val intelligens felhasználói élményt kínál, amelyet számos AI-alapú intelligens funkció gazdagít. A MagicOS 8.0 olyan csúcskategóriás funkciókkal teszi még vonzóbbá a mobilt, mint a Magic Portal, a Magic Capsule és a Magic Ring, amelyek természetesebbé teszik a felhasználók digitális interakcióit.

A Pro és a 200 mellett a széria része még a Honor 200 Lite. A nagy teljesítményű hármas kamerarendszerrel felszerelt készülék kiváló a portréfotózásra, így lenyűgöző, kivételes részletességű képeket lehet készíteni vele. A rendszer egy f/1,75 rekeszértékkel és HIGH-RES móddal rendelkező 108MP-es főkamerából, egy széles látószögű, mélységi, 5MP-es kamerából, valamint egy 2MP-es makró kamerából áll. Az 50MP-es előlapi kamera művészi fényhatást keltő szelfi fény funkciót kínál. Emellett egy lenyűgöző 6,7”-os Eye-comfort AMOLED kijelzővel büszkélkedhet, ami 3240Hz-es kockázatmentes PWM fénytompítással és 2000 nites HDR csúcsfényerővel rendelkezik. Az eszköz 8GB RAM-mal és 256GB tárhellyel, valamint kivételes tartóssággal lesz tökéletes társa a felhasználóknak.

A 200 Pro fehér és fekete, míg a 200 zöld és fekete színekben lesz kapható. Mindkét készülék előrendelhető már most, ajándék töltővel és Honor Pad 8-cal a partnerüzletektől, július 1-jei megjelenéssel. A 200 Pro 299 990 Ft-os, míg az 512GB-os HONOR 200 259 900 Ft-os, a 256GB-os HONOR 200 pedig 239 990 Ft-os áron kapható. A 200 Lite kék és fekete színekben már most megvásárolható.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!