Digitália

2024.07.11. 06:00

A Galaxy Watch FE-n is elérhető a továbbfejlesztett egészségfigyelő technológiája

A koreai vállalat új, stílusos okosórája mélyreható betekintést kínál egészségügyi állapotunkról.

MW

Forrás: Samsung

A júniustól Magyarországon is kapható Galaxy Watch FE készülék a Galaxy Watch úttörő hardverteljesítményét és fejlett egészség- és fitneszmegőrző funkcióit stílusos és tartós kialakítással ötvözi. Az új okosóra ideális lehet mindazoknak, akik alapvető ismeretek felhasználásával javítanának általános egészségi állapotukon és jóllétükön.

A 40mm-es méretben kapható Galaxy Watch FE a Galaxy Watch széria ikonikus formatervezésén alapul, mégis újszerű megjelenést kínál. Három színben – fekete, rózsaarany és ezüst – érhető el, az új óraszíjaknak pedig a jellegzetes kék és narancssárga varrásnyom kölcsönöz még egyedibb külsőt, így a stílusos okosóra bármilyen öltözetet kiegészíthet. A Galaxy Watch FE emellett számos új számlapot kínál, amelyekkel a felhasználók testre szabhatják készüléküket, az egy mozdulattal felcsatolható óraszíjat pedig bármikor könnyedén cserélhetik, saját ízlésükhöz igazítva. A mindennapi használat során a zafírkristályüveg felel a kivételes tartósságért, és nyújt védelmet a készüléknek a karcolásokkal szemben.

A Samsung továbbfejlesztett, BioActive érzékelőjével ellátott Galaxy Watch FE számos hatékony fitnesz- és jólléti funkciót kínál, amelyek személyre szabott és könnyen megvalósítható tanácsokkal látják el a felhasználót akár a nap minden órájában. A Galaxy Watch FE számos fejlett alvásfunkciót kínál a minőségibb alvás érdekében, hogy minden nap jól indulhasson. Az eszköz – többek között – az alvásminták megfigyelésében, az Alvástréningben, és az alvásbarát környezet kialakításában támogatja a felhasználókat, akik emellett szívük egészségét is nyomon követhetik a szívműködést figyelő funkciókkal. Az okosóra Szívritmus-riasztás (HR Alert) funkciója érzékeli a rendellenesen magas vagy alacsony pulzusszámot, míg a Szabálytalan szívritmusérzékelő (IHRN) funkció megelőző jelleggel figyeli meg a pitvarfibrillációra (Afib) utaló szívritmusokat. Emellett a felhasználók a vérnyomás és az EKG monitorozásával részletesebb képet kaphatnak szívük egészségéről.

A felhasználók több mint 100 különböző edzést követhetnek nyomon saját fejlődési adataikkal együtt csuklójukról. A fejlett futáselemzés nemcsak az általános teljesítmény elemzésében segít a futóknak a hatékonyság növelése érdekében, hanem betekintést és útmutatást is kínál nekik a sérülések megelőzése érdekében, hogy közelebb kerülhessenek kitűzött céljaikhoz. Az optimálisabb futási élmény érdekében a Személyre szabott pulzustartomány funkció segíti a felhasználókat, hogy egyéni céljaikat fizikai képességeik alapján határozhassák meg.

A Galaxy Watch FE az egészségügyi célok elérésében és a motiváltság megőrzésében támogatja a felhasználókat. A Testösszetétel-mérő funkció átfogó test- és fitneszadatokkal mutatóként szolgál a fejlődés nyomon követéséhez. A felhasználók emellett olyan ösztönző értesítéseket is kaphatnak, amelyekkel folyamatosan tehetnek jólléti állapotuk fejlődéséért.

A Galaxy Watch széria többi készülékéhez hasonlóan a Galaxy Watch FE is zökkenőmentes, összekapcsolt élményeket kínál a Samsung Galaxy készülékek között. A felhasználók a Find My Phone funkcióval gyorsan és könnyedén megtalálhatják okostelefonjukat, ha órájukról leválasztották az eszközt. A Kameravezérlővel távolról vezérelhetik a csatlakoztatott Samsung okostelefon kameráját, csuklójukról közvetlenül válthatnak szöget vagy zoomolhatnak. A Samsung Wallet elérhető a Galaxy Watch FE készülékeken, vagyis a felhasználók fizethetnek az eszközzel a vásárlások során, és hozzáférhetnek egyéb fizetőeszközökhöz is, ezáltal az óra digitális pénztárcává válik.

Hazánkban a Bluetooth változat 89 990 forintos áron kapható, az LTE modellt ősszel vezetik be.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!