Foci

2012.06.10. 18:42

Az Iszkaszentgyörgy lépéshátrányba került döntetlenjével

Iszkaszentgyörgy - Távolodik a bronzérem a Road Masters megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban az Iszkaszentgyörgy számára, Fésű Gáborék otthon döntetleneztek a Sárosddal.

Bobory Balázs

Iszkaszentgyörgy-Sárosd
0-0

Iszkaszentgyörgy, 150 néző. Vezette: Jakab Z.

Iszkaszentgyörgy: Somogyi B. - Kocsis (Takács V., Puhnyák), Fésű, Salacz, Boda, Knausz, Galaczi, Kadlecsik (Molnár T.), Farkas (Zab), Ódor, Nyers. Edző: Pavlik József.

Sárosd: Rauf -  Rottman, Szabó G., Zách, Lendvai, Dvéri, Gál P., Gyuricza, Majláth, Kövecses, Vinkler. Edző: Horváth Zoltán.

Kiállítva: Salacz (78. perc).

Igazi tétje ennek a mérkőzésnek az Iszkaszentgyörgy számára volt, amely egy ponttal előzte meg a forduló előtt a harmadik helyért zajló versenyfutásban a Martonvásárt és szerette volna saját kezében tartani a sorsát a hétvégi, utolsó fordulóra.
Nos, ez nem sikerült. Mert hiába kezdte jobban a hazai együttes a mérkőzést, az első két ziccer kimaradt a sárosdi kapu előtt, a 15. perctől pedig kiegyenlítetté vált a meccs. A vendégeknél Gál Péter ijesztgetett előbb egy lesgóllal, majd kapufával.
A fordulás után sem változott sok minden, gyűrkőztek a mezőnyben a felek. A Sárosd számára a hajrában felcsillant az esély Salacz kiállítása miatt, azonban meddő volt a fölény, sőt, az Iszka pontrúgások és kontrák után veszélyeztetett.
Nem esett gól, a hazaiak ponthátrányba kerültek a martoniakkal szemben, míg a Sárosd már páholyban ül, mivel biztos ezüstérmes.
Ifjúsági mérkőzés: 0-4.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!