Foci

2015.02.08. 20:15

Az Alba Regia nyerte meg a teremtornát

Székesfehérvár - A Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatósága idén is a fehérvári Főnix-csarnokban rendezte meg teremlabdarúgó-tornáját öregfiúk csapatok számára.

Bobory Balázs

Tizenöt csapat nevezett a viadalra, a szervezők három ötös csoportot alakítotttak ki. Nagyot hibázni nem lehetett annak, aki az aranyéremért küzdött, mert csak a csoportok első helyezettjei jutottak a hármas döntőbe. A nevező együttesek keményen harcoltak a továbbjutásért, ám akadt egy csúnya jelenet is, a Kőszárhegy Csór mérkőzésnek ökölpárbaj vetett véget, az ütésváltás végén akadt, akinek eleredt a vére.

A pátkai Németh Gábor megzavarta a zsámbéki kapust
Fotó: Molnár Artúr


Szerencsére futballból sokkal többet láthattunk. Az A-csoportból az Alba Regia maximális pontszámmal jutott a fináléba, a B-csoportban a Sárszentmihály gólaránnyal előzte meg az Enyinget, és lett finalista. A C-csoportban a Gárdony hibátlanul menetelt a végjátékig.

A fináléban az Alba Regia a Sárszentmihályt 5-1-re, a Gárdonyt 3-1-re nyerte, és nyerte meg a viadalt. Az ezüstérmet a mihályiak szerezték meg, miután a torna zárómérkőzésén 4-0-ra legyőzték a tópartiakat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!