Foci

2016.02.18. 18:28

Rangos focitorna

Székesfehérvár - Az Országos Minifutball Szövetség február 21-én, vasárnap a Főnix Grundon közel 30 csapat részvételével kispályás teremlabdarúgó tornát rendez.

Káldor András

A Plastobo Kupáért az ország legjobb kispályás csapata szállnak harcba! - tudtuk meg Nagy Lajostól, az OMFSZ szakmai vezetőjétől. Reggeltől nyolc órától késő estig, két pályán folyamatosan játszanak a csapatok, a műfüves pályák mérete 20x40 méter, 3x2-es kapukkal, vonalakkal határolva.

Néhány információ a lebonyolításról: a benevezett csapatokat négyes csoportokba sorsolják, ahol körmérkőzéses rendszerben döntik el a továbbjutó helyezéseket. A csoportokból az első két együttes léphet tovább, a torna rájátszásába. Ezután következnek az elődöntők, és a helyosztók.

- Nem titkolt célunk, egyrészt, hogy a legjobbak megméressék magukat, másrészt, pedig a válogatott kialakítása szempontjából is fontos a torna, hiszen előfordulhat, hogy láthatunk olyan tehetségeket, akik eddig esetleg elkerülték a figyelmünket. A válogatott bő keretébe a meglevőkön kívül is szeretnénk még minőségi játékosokat jelölni. - tájékoztatott a szakmai vezető..

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!