Foci

2017.02.02. 20:15

Tanácsok a profi labdarúgóknak

Budapest - A Hivatásos Labdarúgók Szervezete fontos információkkal látják el a profi labdarúgókat a szezonkezdet előtti időszakban.

Káldor András

Minden évben a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének kiemelt fontosságú feladatai közé tartozik, hogy munkatársaik útra keljenek és személyesen is felkeressék az NB I-ben és az NB II-ben szereplő csapatokat, hogy egy rövid előadás, majd egy interaktív beszélgetés formájában első kézből tájékoztassák a játékosokat a szervezet aktuális munkájáról, eredményeiről.

Tapasztalataik szerint, a csapatlátogatások alkalmával a labdarúgók könnyebben megnyílnak, így felszínre kerülhetnek az esetleges problémák, vagy örömteli dolgok, amelyek az egyesületek háza táján történnek. 2017 első felétől kezdődően folyamatosan egyeztettek a csapatokkal, hogy Dr. Horváth Gábor főtitkár és Maróti Béla csapatkoordinátor találkozhasson a rendkívül nehéz felkészülési programon részt vevő játékosokkal. Februárban a látogatások tovább folytatódnak. Igyekeznek eljutni minden profi osztályban szereplő csapathoz, játékoshoz, olykor vezetőhöz. A látogatások során szó van a a HLSZ és a FIFPro munkájának bemutatásáról, a mintaszerződés bevezetésének gyakorlati alkalmazásáról, a bérgarancia alap kidolgozásáról, a kollektív szerződésről, és a sportbiztosításról.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!