Bulvár-celeb

2024.05.31. 10:35

Nincs több titok: Weisz Fanni megmutatta a szerelmét

A modell már egy ideje boldog, de eddig nem lehetett tudni, hogy ki rabolta el a szívét.

MW

Fotó: Máté Krisztián / hot!

Weisz Fanni két éven keresztül erősítette a szinglik táborát, azonban februárban kilépett ebből a klubból. Most már ismét párkapcsolatban él, ráadásul boldogabb, mint valaha! Igaz, a magánéletét továbbra is óvja a nyilvánosság elől, ám lapunk megtudta: Fanni választottja egy  harmincas évei közepén járó világlátott üzletember, aki a magyar nyelven kívül angolul, németül és spanyolul beszél. Korábban dolgozott pénzügyi tanácsadóként, most pedig egy olyan kerítéseket és kapukat gyártó cég vezetője immár hetedik éve, ami Magyarországon kívül Szlovákiában, Ausztriában és Németországban is jelen van – írja a Bors.

Nincs több titkolózás

Gergő ráadásul nem csak az üzleti életben sokoldalú. Fanni fotóiból rendszeresen fény derül arra, hogy mennyire figyelmes, hiszen mindig kedveskedik valami aprósággal a modellnek. A rajongók szerint kettejükre tényleg illik az álompár kifejezés, egyedül csak azt bánják, hogy eddig nem láthatták még az üzletember arcát. Eddig...

Fanni most kivételt tett, és végre egy olyan képet posztolt, amin nem takarta ki semmilyen emoji a férfit. Az elmúlt hónapokban ugyanis előszeretettel díszelgett egy szívecske vagy éppen egy maci az úriember arcán, de most a valóságot láthatjuk. Ennek sok rajongó nagyon örül, ám akadnak olyanok is, akik nem értik, hogy egyáltalán miért kellett titkolóznia Fanninak.

Nem értem, hogy eddig miért csak maci fej volt a csávó... Mi értelme volt, ha most megmutatja ugyanúgy?

– tette fel valaki a költői kérdést, amire aztán gyorsan kapott választ egy másik kommentelőtől.

Lehet, hogy mostanra érezték a kapcsolatukat elég stabilnak, plusz azért nem egy hétköznapi ember mellett kötött ki a srác, így nyilván ugye egy ország ismeri most meg, etc. Szóval ha ez az igazság, akkor meg lehet érteni, hogy nem akart ebbe egyből fejest ugrani!

– magyarázták.

Fanni és Gergő fotóját pedig ide kattintva lehet megnézni!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!